روش دوم مواد لازم برای آبگوشت سبزی 6-4 نفر بره 600 گرم نخود و باقالی خیس خورده 150 گرم میوه پوست گرفته 500 گرم سیب زمینی متوسط نصف کنید، 2 عدد چوب دارچین، یک قاشق چایخوری پوره گوجه فرنگی، نمک و فلفل به مقدار لازم مقداری آب سرد. نخود، لوبیا و پیاز پوست کنده و نصف شده را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.نیم ساعت مانده به پایان پخت، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به همراه میوه ها، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، دارچین و نمک به قابلمه اضافه کنید و دوباره در قابلمه قرار دهید تا سیب زمینی ها و میوه ها نرم شوند.می توانید از ترکیب زردآلو، گیلاس، گیلاس، سیب، هلو، آلو، کیوی و … استفاده کنید. برای تهیه آبگوشت باغچه معمولا میوه ها را به درستی داخل آبگوشت می ریزند و پس از پخت، له کرده و صاف می کنند تا هسته و پوست آن گرفته شود و دوباره به آبگوشت اضافه می کنند. اگر از میوه های شیرین استفاده می کنید، نمک کمتری به آبگوشت اضافه کنید. .