برای تهیه ترشی آناناس، می توانید از آناناس خام یا کمپوت آناناس استفاده کنیدحلقه های آناناس را در ظرف شیشه ای بریزید تا ظرف تقریبا پر شود. برای تهیه ترشی آناناس قرمز، به هر شیشه 1.5 لیتری، نصف قاشق چایخوری رنگ خوراکی قرمز و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. به اندازه ای سرکه داخل شیشه بریزید تا سطح آناناس ها را بپوشاند. در ظرف ترشی را به مدت یک هفته ببندید. تا آماده شدن در دمای اتاق قرار دهید. برای تهیه ترشی آناناس سبز می توانید به هر شیشه 1.5 لیتری نصف قاشق چایخوری رنگ خوراکی سبز اضافه کنید. نکات لازم برای تهیه ترشی آناناس خوشمزه. می توانید ترشی آناناس را با تکه های آناناس درست کنید که بسیار زیبا هستند. اگر سرکه شما خیلی اسیدی است، می توانید به جای سرکه مستقیم، یک چهارم سرکه را جایگزین آب کنید تا طعم متعادل تری به ترشی بدهید. به جای سرکه سفید، می توانید از سرکه های طبیعی مانند سرکه سیب استفاده کنید. برای ترشی آناناس قرمز می توانید به جای رنگ خوراکی از آب لیپو غلیظ یا آب گیلاس استفاده کنید. به جای رنگ زرد می توانید از زعفران آب شده نیز استفاده کنید. برای تهیه ترشی آناناس سبز می توانید به جای رنگ خوراکی از آب سبزیجات استفاده کنید.برای رنگ بنفش می توانید از کلم ترشی بنفش استفاده کنیدمواد لازم برای چاتنی آناناس: 1/200 گرم گوجه فرنگی خرد شده، 8 عدد پیاز سفید خرد شده، 1 عدد موسیر خرد شده، 4 حبه زنجبیل رنده شده، 2 قاشق غذاخوری آناناس خرد شده، 300 گرم کشمش، 100 گرم سرکه، 50 میلی لیتر، سیب زمینی 100 گرم. شکر 2 لیوان 200 گرم فلفل قرمز سرخ شده 5 عدد لیمو ترش 125 میلی لیتر و نیم لیوان (نمک) 1 قاشق غذاخوری چوب دارچین 2 عدد میخک 6 عدد پودر فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری مسنایمگ 2. طرز تهیه چاتنی آناناس را درست کنید، فلفل قرمز را خرد کنید و با 1 قاشق غذاخوری روغن مایع سرخ کنید. گوجه فرنگی، سیر، پیاز، زنجبیل و آناناس را در قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید. 20 دقیقه بجوشانید. کشمش، سرکه، شکر و فلفل قرمز سرخ شده را اضافه کنید و یک ساعت دیگر به جوشیدن ادامه دهید، آبلیمو، نمک، چوب دارچین، میخک و پودر فلفل را اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه چاتنی را از روی آتش بردارید. بعد از سرد شدن، سس تند را به شیشه منتقل کنید و در یخچال نگهداری کنید.چاتنی: نوعی سس طعمدهنده است که عمدتاً در غذاهای آسیای جنوبی استفاده میشود، چاتنی میتواند چاشنیهایی مانند ترشیهای میوه و سرکه یا سسهایی بر پایه ماست یا روغن خردل باشد. .