طرز تهیه خورش ترش و شیرین میگوی خوشمزه به روش جنوبی
برای چاشنی میگو از ترکیب روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه های داغ ماسالا و 4 قاشق غذاخوری سرکه سفید استفاده کنید.میگو را که کاملاً تمیز شده است با این مواد آغشته کنید و در ظرف را ببندید و بگذارید یک شب در یخچال بماند تا کاملا طعم دار شود.پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سیر له شده را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی آن بلند شود. زردچوبه و فلفل قرمز تند را به سلیقه خود اضافه کنید و هم بزنید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید آب گوجه فرنگی کشیده شود. میگو را اضافه کرده و 1 دقیقه تفت دهید. کباب کردن زیاد میگو باعث سفت شدن گوشت آنها می شود. ۲ لیوان آب جوش و عصاره گوشت را اضافه کنید و بعد از جوش آمدن خورش را در قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا خورش روی حرارت ملایم جا بیفتد. .