پیاز را خرد کرده و در ظرفی بریزید.سیر را نگینی خرد کرده و 2 قاشق چایخوری از زعفران آماده شده را به کاسه اضافه کنید و روی دنده ها را کاملا با این مواد بپوشانید. ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و تمام سطح دنده ها را با این مواد بپوشانید. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود. هر نیم ساعت یکبار دنده ها را برگردانید، 3 عدد پیاز را له کنید و آب آن را بگیرید. در صورت تمایل می توانید آب پیاز را به دنده ها اضافه کنید. 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک را به پاستا و پیاز اضافه کنید و با دست ورز دهید سپس گوشت را روی صفحه آشپزخانه قرار دهید و با کفگیر به مدت 10 دقیقه بزنید تا کاملا یکدست شود. ظرف را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. برای تهیه سس در ماهیتابه کمی روغن زیتون بریزید و حرارت دهید سپس پاستا را به مدت 2 دقیقه تفت دهید و یک حبه سیر خرد شده اضافه کنید و تفت دهید. نصف قاشق غذاخوری آبلیمو، بقیه زعفران، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید و حرارت را خاموش کنید.4. دنده ها را روی یک سیخ استیل نازک با سمت گوشتی بکشید تا قسمت استخوانی آن بالا باشد.سیخ باید درست زیر استخوان برود تا دنده ها حرکت نکنند. گوشت چرخ کرده را از یخچال خارج کرده و نصف آن را به صورت مستطیل برش دهید و از گوشه کناری یک سیخ پهن داخل گوشت فرو کنید. دو سیخ دیگر داخل گوشت فرو کنید و ته سیخ ها را بردارید و کمی کناره گوشت را بلند کنید و سیخ های دنده ای را زیر گوشت چرخ کرده قرار دهید. از همین روش برای تهیه سیخ کباب دنده ای استفاده کنید. دنده ها را روی حرارت ملایم گریل کنید و دو طرف گوشت را به سس آغشته کنید و یک طرف توری که خوب است دو سیخ پهن زیر توری بگذارید و به کمک سیخ ها سیخ را برگردانید. .